Çiğ karnabahar salatası

Karnabahar salatasına ne konur?

Karnabahar Salatası İçin Malzemeler :

  • 1 adet orta boy karnabahar.
  • 1/2 demet maydanoz.
  • 1/2 demet dereotu.
  • 1 su bardağı konserve mısır.
  • 3 adet közlenmiş kırmızı biber.
  • Limon suyu.
  • Zeytinyağı
  • Tuz.

Çiğ brokoli salatası nasıl yapılır?

Çiğ Brokoli Salatası Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Brokoliyi çiçeklerine ayırıp yıkayıp suyunu süzdükten sonra rondoda çekin.
  2. Ay çekirdeği, limon, zeytinyağı, tuz ile harmanlayın.
  3. Üzerine iri doğranmış ceviz, mor havuç rendesi ve isteğe bağlı tulum peyniri koyarak servis yapın. Afiyet olsun.

Feb 18, 2020

Karnabahar yemeği en güzel nasıl yapılır?

Soğanları doğrayıp tencereye ekleyin ve kavurun, salçayı ve pul biberi ekleyip biraz daha kavurun. Karnabaharı küçük küçük parçalara ayırın, patatesleri soyup küp küp, havuçları yuvarlak doğrayıp tencereye alın. Et suyunu da ekleyip karıştırın. Tuz ve biraz su ekleyin ve kısık ateşte pişmeye bırakın.

Karnabahar ile ne yemek yapabilirim?

Karnabahar Yemekleri – Tadı Damağınızda Kalacak Onlarca Karnabahar Yemeği

  • Fırında Sebze Sote.
  • Kıymalı Karnabahar Graten.
  • Kaşarlı Karnabahar Köftesi.
  • Salçalı Karnabahar Çorbası
  • Fırında Baharatlı Karnabahar Kızartması
  • Fırında Karnabahar.
  • Yoğurtlu Karnabahar Kavurması
  • Fırında Karnabahar Yemeği.

Haşlanmış karnabahar ile neler yapılır?

Haşlanmış Karnabahar Salatası Tarifleri | Yemek Tarifleri

  • Brokolili Karnabahar Salatası
  • Kıymalı Karnabahar Graten.
  • Tavuklu Karnabahar Salatası
  • Havuçlu Karnabahar Salatası
  • Zeytinyağlı Karnabahar Yemeği.
  • Karnabahar Salatası
  • Sirkeli Karnabahar Salatası
  • Kış Salatası

Yogurtlu Karnibaharin yanina ne gider?

Karnabahar Yemeğinin Yanına Ne Gider Yapılır Yakışır?

  • Bulgur pilavı
  • Kuru köfte.
  • Ayran ve yoğurt.
  • Pirinç pilavı
  • Salata.
  • Yayla çorbası
  • Yoğurtlu salata.
  • Tavuk çorbası

Brokoli çiğ yenir mi?

Brokoli, Brüksel lahanası, karnabahar ve lahana ailesinin diğer üyeleri lezzet olarak çiğ tüketilebilir sebzelerdendir. Ancak çiğ bir şekilde tüketildiklerinde çok daha fazla şişkinlik hissi verirler. Bu yüzden onları pişirmenizde fayda var.