Bilgisayar kursu ders notları indir

Bilgisayar Işletmenliğinde hangi dersler var?

Bilgisayar işletmenliği kursunda; ofis programları, Windows işletim sistemi, ağ ve İnternet güvenliği, temel bilgisayar kullanımı, e-posta güvenliği ve web tarayıcı programı ders içerikleri yer alır.

Bilgisayar kursunda ne yapılır?

Bilgisayar İşletmenlik Eğitimi bilgisayarı günlük yaşamda kullanmak isteyen herkese uygun bir kurs programıdır. Microsoft Office kursu içerisinde Windows İşletim Sistemi Eğitimi, Microsoft Word Eğitimi, Microsoft Excel Eğitimi, Microsoft PowerPoint Eğitimi ve Internet Kullanım Eğitimi programlarını öğrenebilirsiniz.

Bilgisayara Giriş dersi nedir?

Dersin Amacı: Bu derste öğrencilere temel bilgisayar bilgilerinin kazandırılması amaçlanmaktadır. Ders şu konuları içermektedir: Mikro işlemcilerin ve veri işleme süreçlerinin temel özellikleri, ikili sayı sistemleri, bilgisayar donanımı, Windows işletim sistemi, Word, Excel, Powerpoint gibi temel ofis programları.

Halk Eğitim bilgisayar işletmenliği kursu nedir?

Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası Kursu bilgisayar öğrenmek, kurs sonunda bilgisayar sertifikası sahibi olmak isteyen, bireylere verilen eğitim programıdır. Milli Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitimle bilgisayar işletmenliği sertifikası için gereken eğitimi 160 saat olarak planlamıştır. …

Bilgisayar sertifikası ne işime yarar?

Bilgisayar işletmenliği sertifikası, sizin bilgisayar bilginizin kanıtı niteliğindedir. Bu sertifika, başvurularında size kapıları açan bir anahtara dönüşebilir. Kamu kurum ve kuruluşlara, MEB onaylı bir sertifika ve yeterli KPSS puanı ile bilgisayar işletmeni olarak atanabilirsiniz.

160 saatlik bilgisayar kursu kaç gün?

Bu ders saatlerinden en yoğun işlenen haftalık 40 saat(günlük 8 saat) ve toplam süreçte işlenmesi gereken en az ders saati olarak örneğin 160 saat seçilirse 20 iş-kurs günü sonunda süreç tamamlanabilir.

Halk Eğitim bilgisayar Kursu ne işe yarar?

Bilgisayar işletmenliği sertifikası, sizin bilgisayar bilginizin kanıtı niteliğindedir. Bu sertifika, iş başvurularında size kapıları açan bir anahtara dönüşebilir. Kamu kurum ve kuruluşlara, MEB onaylı bir sertifika ve yeterli KPSS puanı ile bilgisayar işletmeni olarak atanabilirsiniz.